Det er lite som slår en kopp med varm drikke etter å ha vært ute en vinterdag. Om det er skiene, skøytene eller basing i snøen som har foregått er det deilig å holde rundt en varm kopp og sakte med sikkert få varmen i kroppen igjen. Jeg skal ikke si noe som helst negativt om kakao, men varm sjokolade er definitivt luksusvarianten av varme drikker. Litt dekadent føles det å bruke en hel sjokoladeplate til to personer, men jeg lover. Dette er dødsgodt.
Dette er mitt bidrag i oppskriftsutfordringen blant matbloggerne i januar. Det er Julia med bloggen magevennlig mat som står bak temaet drikke uten alkohol denne gangen. Vil du finne inspirasjon til gode drikker kan du søke på #oppskriftsutfordringen på instagram.
Ingredienser
- 5 dl melk
- 1/2 rød chili
- 1 plate kokesjokolade
- marhsmallows/krem
Fremgangsmåte
- Kok opp melken og ha i en halv renset chili.
- La melken syde i 5 minutter.
- Imens, del sjokoladen opp i mindre biter. Riv evt. litt sjololade og hold av til å pynte med til slutt.
- Ta ut chilien av melken og ha sjokoladen i melken og rør til den er helt løst opp.
- Hell i kopper og ha oppi marshmallows eller pisket krem og dryss litt revet sjokolade over til pynt.
Vel bekomme.