Ukemeny 47/2021

av Cecilie
Franske løksuppe

Å reise på kjøkkenet er en herlig måte å få en smak av verden uten å forlate heimen. Samtidig som smitten øker i store deler av Europe, har jeg satt sammen en ukemeny som tar deg rundt omkring i Europa hjemme på ditt eget kjøkken. Her er det italiensk mat i form av pasta og pizza, fransk løksuppe. Dessuten har jeg lagt inn et par retter med asiatisk inspirasjon dersom en tur i det sydlige Europa ikke skulle være nok.

På bloggen ser jeg nå at fler og fler begynner å prøve seg på julematen. Det er mange som søker på ribbe og pinnekjøtt. Derfor har jeg lagt inn ribbe som søndagsmiddag. Det er jo en rett som de fleste kanskje bare lager en eller to ganger i året, så da kan det jo være greit å kjøre en testrunde før den store julemiddagen. Ha en flott uke.

 

Mandag
Spagetti med steinsopp og grønn salat

Tirsdag
Honning og misoglassert laks med pestocouscous

Onsdag
Kyllingbryst med druer

Torsdag
Indisk blåskjellcurry

Freda
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Fransk løksuppe

Søndag
Ribbe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.