Å reise på kjøkkenet er en herlig måte å få en smak av verden uten å forlate heimen. Samtidig som smitten øker i store deler av Europe, har jeg satt sammen en ukemeny som tar deg rundt omkring i Europa hjemme på ditt eget kjøkken. Her er det italiensk mat i form av pasta og pizza, fransk løksuppe. Dessuten har jeg lagt inn et par retter med asiatisk inspirasjon dersom en tur i det sydlige Europa ikke skulle være nok.
På bloggen ser jeg nå at fler og fler begynner å prøve seg på julematen. Det er mange som søker på ribbe og pinnekjøtt. Derfor har jeg lagt inn ribbe som søndagsmiddag. Det er jo en rett som de fleste kanskje bare lager en eller to ganger i året, så da kan det jo være greit å kjøre en testrunde før den store julemiddagen. Ha en flott uke.
Mandag
Spagetti med steinsopp og grønn salat
Tirsdag
Honning og misoglassert laks med pestocouscous
Onsdag
Kyllingbryst med druer
Torsdag
Indisk blåskjellcurry
Freda
Pizza capricciosa og grønn salat
Lørdag
Fransk løksuppe
Søndag
Ribbe