Ukemeny 1/2024

GODT NYTT ÅR

av Cecilie Ragner
Oppskrift bakt potet med pinnekjøtt

Jeg håper du har hatt en flott jule- og nyttårsfeiring og at du nå er klar for det nye året. Mange har sikkert brukt dagen i dag til å rydde og klargjøre seg for hverdagen og en ny og frisk start på 2024. Det har i hvert fall jeg, og nå gleder jeg meg faktisk til å komme i gang igjen. Kjøleskapet skal renses for julemat og inn skal jeg fylle på med brokkoli, gulrøtter og masse andre deilige grønnsaker. Denne ukemenyen består utelukkende av restematoppskrifter slik at du også kan få brukt opp eventuelle rester før maten blir dårlig.

 

Mandag
Brandade med torsk

Tirsdag
Rask kjøttsuppe med pinnekjøtt

Onsdag
Sommerruller med ribbe

Torsdag
Ramen med ribbe

Fredag
Bakt potet med pinnekjøtt og wasabirømme

Lørdag
Club sandwich med kalkun

Søndag
Peking gris av ribberester

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.