Tunfisksalat med karri

av Cecilie

Det finnes mange påleggsalater å få kjøpt i butikken. Men jeg liker best å lage min egen variant. Da får jeg den akkurat sånn som jeg liker best, og mange ganger tar det ikke mange minuttene å blande sammen sin egen salat heller. Til lunsj i dag lagde jeg en nydelig variant med tunfisk, stangselleri, vårløk og karri.  Fort gjort – masse smak.

Tidligere har jeg skrevet om min farmors italienske salat. Den er full av barndomsminner og skikkelig sommermat for meg. Prøv gjerne den også.

Tunfisksalat med karri

Skriv ut
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

  • 1 liten boks tunfisk (80 gr)
  • 1 ss majones
  • 1 ss lettrømme
  • 1/2 ts karri
  • 1 stilk stangselleri
  • 1 vårløk
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Bland rømme og majones og smak til med karri, salt og pepper.
  • Skjær stangsellerien i små terninger og vårløken i tynne ringer.
  • Ha tunfisken og grønnsakene i dressingen og bland godt.

Server på grovbrød og pynt gjerne med et par selleriblader.

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.