Også noe mer enn mat

av Cecilie

Vanligvis pleier jeg å dele oppskrifter her på bloggen. Denne gangen skal jeg gjøre noe annet.

Jeg er en markedsfører med lidenskap for mat. Nå har jeg veldig lyst til å kombinere de to, og er derfor på utkikk etter en jobb som på en eller annen måte kombinerer mat med markedsføring eller kommunikasjon. Og så lurer jeg på om du som leser dette vet om en bedrift, organisasjon eller et miljø der de trenger en erfaren, engasjert person med mye kunnskap om både mat og markedsføring. Skulle du ha noen ideer eller tips, setter jeg stor pris på om du kontakter meg på cecilie(at)ceciliesmat.no. Del gjerne dette innlegget med flere.

La meg forklare nærmere. I mer enn 20 år har jeg arbeidet med kommunikasjon og markedsføring. Jeg har hjulpet små og store organisasjoner med å formidle det de har på hjertet. Jeg har fått til mye og hatt det moro på veien. Det har vært gode, nyttige tjenester og produkter, men ingen av dem har fått hjertet mitt til å banke ekstra fort. Det er en sånn jobb har jeg lyst på nå – som får hjertet til å banke litt ekstra, altså. Akkurat hva det skal være vet jeg ikke ennå. Det viktigste er at jeg finner  jobben spennende og engasjerende. Jeg søker bredt og jobben kan finnes hele veien mellom jord og bord.

Hva kan jeg bidra med, spør du kanskje? Sånn formelt har jeg en mastergrad i markedsføring og lang erfaring med faget. Når det gjelder mat har jeg først og fremst et brennende engasjement. Jeg er en ivrig hjemmekokk og er oppdatert på trender og hva som rører seg i matverdenen. Jeg kan mye, og er nysgjerrig og vil gjerne vite mer. Jeg er optimist av legning, har stort sett alltid godt humør, er uredd og går ikke av veien for å ta i et tak der det måtte trenges.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.