Hva skal vi ha til middag – ukemeny 39/2017

av Cecilie
Posjert kylling med estragonsaus - mindre

I Norge har fårikålen sin engen dag, og det er alltid siste torsdag i september – altså førstkommende torsdag. Det er derfor bare rett og rimelig at fårikål står på menyen den dagen. Synes du det tar litt lang tid å lage fårikål på en vanlig hverdag, kan du jo ha det på søndagen i stedet. Og heller sende fårikålen en vennlig tanke på torsdagen.

For øvrig er uken som vanlig fylt med forskjellig kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Jeg håper du lar deg inspirere til å planlegge hva du og dine skal spise i uken som kommer. Det kan kanskje virke litt tungvint, men jeg garanterer deg at du vil spare både tid og penger på å gjøre det på denne måten. Legg en plan, kjøp inn alt på en gang og så har du alt klart til når du kommer hjem fra jobben. Du vil garantert sette pris på det alle de andre dagene i uken. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Hel stekt blomkål med kapers, salvie og smør og tomatsalat

Tirsdag
Pytt i panne

Onsdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus og brokkoli

Torsdag
Dobbelt pepret fårikål

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og ruccolasalat

Lørdag
Biff med pommes frittes og bearnaise

Søndag
Torsk i pakke med sopp og rotgrønnsaker

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.