Hva skal vi ha til middag – ukemeny 38/2017

av Cecilie
Posjert laks med wasabisaus

Her er mitt forslag til middagsmeny for uken som kommer. Som vanlig er det mye grønnsaker og både kjøtt, fugl og fisk. Jeg håper det er noe som frister, og så håper jeg også at du blir inspirert til å planlegge dine egne middager for uken som kommer. Lag en plan, handle inn alt du trenger. Det gir besparelse av både tid og penger, og det er en stor befrielse å ikke behøve lure på «Hva skal vi ha til middag» hver dag.

 

Mandag
Dobbeltbakte poteter og tomatsalat med feta

Tirsdag
Posjert laks med wasabisaus, kokte poteter og agurksalat

Onsdag
Kylling med cashewnøtter og ris

Torsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Caprese salat
Spagetti vongole
Tilslørte bondepiker

Søndag
Ferskt kjøtt og suppe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.