Hva skal vi ha til middag – ukemeny 35/2017

av Cecilie

En ny uke står for døren og hverdagsrutinene begynner å sette seg etter sommeren. Alle er nå tilbake til sine aktiviteter, skole eller jobb. Det gir struktur i hverdagen, men også litt dårligere tid. Flere av middagene jeg foreslår nedenfor går forholdsvis raskt å få i stand, eller de krever ikke så mye aktiv tid på kjøkkenet. Det kan være greit å ha noen slike å falle tilbake på i en hektisk hverdag. Når helgen kommer derimot… Da foreslår jeg to middager som krever litt mer, men som også gir topp smaksopplevelser. Uansett, ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Pasta og brokkoli og tomatsalat med feta

Tirsdag
Tomatsuppe og lettsaltet torsk

Onsdag
Glasert laks med brokkoli og agurksalat

Torsdag
Grønnsaksuppe med pølsebiter

Fredag
Fredagspizza og ruccolasalat

Lørdag
Skatevinge med brunet smør og aspargesbønner

Søndag
Moussaka og grønn salat

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.