Hva skal vi ha til middag – ukemeny 33/2017

av Cecilie

Det er et nydelig vær i Oslo for tiden, men det har kommet et kaldt drag i luften og dermed er det vanskelig å late som om det ikke går mot høst. Dette gjenspeiles også i ukens middagsmeny.  Her er det både krabbe, kantareller og solbær og som vanlig er det masse grønnsaker, litt kjøtt, litt sjømat og litt fugl. Det skulle med andre ord være noe for en hver smak. Håper du får en flott uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Banh mi og grønn salat

Tirsdag
Spagetti med krabbe 
og tomatsalat

Onsdag
Chili con carne

Torsdag
Rød curry med laks 

Fredag
Tagliatelle med kantarell og bacon
og grønn salat

Lørdag
Varmrøkt laks med pepperrotsaus
, poteter og agurksalat

Søndag
Stekt andebryst med solbærsaus

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.