Hva skal vi ha til middag – ukemeny 26/2017

av Cecilie

Nedenfor har jeg satt sammen en sommerlig middagsmeny. Jeg håper på lange, varme sommerdager, slik at vi kan spise middagen ute. Det er så deilig. Men bare hvis det er varmt nok. Jeg ser ikke helt poenget med å kle seg med dunjakke for å sitte i kuling å spise. Da er det bedre inne. Men dersom været tillater det synes jeg ikke det er noe som er bedre, altså.  Menyen jeg har satt sammen er full av sommerlige retter, håper du finner noe som kan inspirere deg. Uansett så anbefaler jeg deg å være raus med grønnsakene og bruke så mye urter du bare kan.  Ha en flott uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Tomatpai og grønn salat

Tirsdag
Laks med urter og grønnsaker i pakke

Onsdag
Kyllinglår med urter, tomatsalat og nypoteter

Torsdag
Blomkålsuppe med parmesan og bacon

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Spagetti vongole og blandet salat

Søndag
Lasagne og blandet salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.