Hva skal vi ha til middag – ukemeny 19/2017

av Cecilie
Gratinerte-auberginer

Det har vært så vidunderlig deilig å kjenne på sommeren et par dager nå. Naturen har eksplodert og gått fra grå til grønn på to dager. Fuglene har sunget for full hals og jeg har kjent gress mellom tærne. Bare så synd at det ikke varte. Været er fortsatt fint, men tilbake på mer beskjedne 10-12 grader. Ikke mye å skryte av akkurat, men de to varme dagene ga løfte om en tid som snart kommer. Jeg kan nesten ikke vente. Matmessig ga det meg i hvert fall inspirasjon til å tenke på sommermat, så denne uken kommer en sommerinspirert ukemeny. Ha en strålende uke og vel bekomme!

 

Mandag
Sommersalat med nypoteter

Tirsdag
Fiskekaker med nypoteter og sommerkål

Onsdag
Grillet kyllinglår med grønnsaker

Torsdag
Gratinerte auberginer og tomatsalat

Fredag
Pizza med ansjos og paprika

Lørdag
Spekemat og klassisk potetsalat

Søndag
Spareribs, dobbeltbakte poteter og blandet salat

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.