Vel overstått påske. Etter ti herlige feriedager, er det på tide å forberede seg på hverdagen igjen, og med hverdager kommer også det alltid aktuelle spørsmålet; Hva skal vi ha til middag? Nedenfor finner du seks middagsforslag, som skal kunne få deg gjennom den første uken.
I morgen (tirsdag) foreslår jeg å lage pitabrød som kan fylles med lammerester, grønnsaker og en deilig rømmedressing. Har du ikke rester av lam fra påskeaften, går det fint å bruke stekt kjøttdeig, eller andre kjøttrester i stedet. Alt har en tendens til å bli godt når det puttes i pitabrød og får følge av grønnsaker og rikelig med dressing. Ha en strålende uke, og vel be
Tirsdag
Pitabrød med lammerester, grønnsaker og rømmedressing
Onsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller
Torsdag
Indisk kyllingcurry
Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat
Lørdag
Andebryst med appelsinsaus
Søndag
Moussaka og tomatsalat