I Norge har fårikålen sin engen dag, og det er alltid siste torsdag i september – altså førstkommende torsdag. Det er derfor bare rett og rimelig at fårikål står på menyen den dagen. Synes du det tar litt lang tid å lage fårikål på en vanlig hverdag, kan du jo ha det på søndagen i stedet. Og heller sende fårikålen en vennlig tanke på torsdagen.
For øvrig er uken som vanlig fylt med forskjellig kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Jeg håper du lar deg inspirere til å planlegge hva du og dine skal spise i uken som kommer. Det kan kanskje virke litt tungvint, men jeg garanterer deg at du vil spare både tid og penger på å gjøre det på denne måten. Legg en plan, kjøp inn alt på en gang og så har du alt klart til når du kommer hjem fra jobben. Du vil garantert sette pris på det alle de andre dagene i uken. Ha en flott uke og vel bekomme.
Mandag
Hel stekt blomkål med kapers, salvie og smør og tomatsalat
Tirsdag
Pytt i panne
Onsdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus og brokkoli
Torsdag
Dobbelt pepret fårikål
Fredag
Pizza med ansjos og paprika og ruccolasalat
Lørdag
Biff med pommes frittes og bearnaise
Søndag
Torsk i pakke med sopp og rotgrønnsaker