Hva skal vi ha til middag – ukemeny 6/2017

av Cecilie
Oksehaleragu med pasta

enne uken blir det mye italiensk. Det er et av mine favorittkjøkken. I italiensk mat får råvarene skinne. Det er ikke nødvendigvis eksklusive råvarer, men med tålmodighet, kjærlighet og matglede gir et velsmakende resultat til slutt. Dette er egenskaper jeg synes det er verdt å ta med seg inn i kjøkkenet. Dermed sier jeg «buon appetito» og ønsker deg en velsmakende og flott uke.

 

Mandag
Porsjonslasagne med pesto og tomat og råkostsalat

Tirsdag
Hvit kyllingsuppe med ris

Onsdag
Spagetti med krabbe og grønn salat

Torsdag
Hamburger med bacon og ranchdressing

Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost og tomatsalat

Lørdag
Andebryst med mango og vårløk

Søndag
Oksehaleragú og pasta grønn salat
Hvit sjokolademousse med mascarpone

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.