Hva skal vi ha til middag – ukemeny 12/2017

av Cecilie

Er du klar for en ny uke? Jeg er ikke helt sikker på om jeg er det. Helgene blir bare kortere og kortere synes jeg. Tiden strekker ikke til så jeg får gjort alt jeg har tenkt før det er mandag igjen. Det er kanskje jeg som har blitt mer optimistisk med tanke på hva jeg skal rekke i løpet av de to dagene som er helg. Og når sant skal sies så får jeg jo tid til en hel del også, så galt er det tross alt ikke – skulle bare så gjerne hatt litt mere tid…

En av de tingene jeg i hvert fall får gjort hver helg er å planlegge neste ukes middagsmeny. Det er utrolig deilig å vite at det er i boks og at alt ligger klart i fryser og kjøleskap. Hvordan er det med deg? Dersom du ikke har planen klar allerede, kan jeg kanskje friste med noen av mine forslag. Nedenfor finner du som vanlig litt av hvert både fra luften, jorden og vannet. Ha en strålende uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Banh mí

Tirsdag
Kylling og udon nudelsuppe

Onsdag
Spagetti med krabbe og blandet salat

Torsdag
Torsk i red curry saus

Fredag
Pizza med kjøttboller

Lørdag
Oksehaleragú og pasta grønn salat

Søndag
Svinefilet med blå castellosaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.