Hva skal vi ha til middag – ukemeny 51/2017

av Cecilie
Krydret tomatsuppe

Så er vi inne i den siste arbeidsuken før jul. For mange er det en stressende uke der de siste gavene skal kjøpes inn og den siste maten skal foreberedes. Men det er sikkert mange som er ferdige med det meste også, og bare kan cruise frem mot julen. Selv ligger jeg omtrent midt i feltet. Det meste er i orden, men litt småting gjenstår. Akkurat som det skal være med andre ord. Middagene i julen er i hvert fall planlagt, og det er deilig å ha det på plass. I julen blir det masse av alt – mat, kaker og drikke. Derfor synes jeg det er greit å holde igjen på festmaten litt til, så blir gleden desto større når den kommer på bordet i julen.

Nedenfor finner du mitt forslag til førjulsmiddager som ikke tar for lang tid, men som allikevel smaker kjempegodt. Ha en flott adventsuke og vel bekomme.

 

Mandag
Krydret tomatsuppe

Tirsdag
Kyllingwok med bønner og sopp

Onsdag
Salsiccia med paprika og knuste poteter

Torsdag
Penne arrabiata og grønn salat

Fredag
Pizza capricciosa og salat

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.