Hva skal vi ha til middag – ukemeny 14/2017

av Cecilie

Uken som kommer er siste innspurt før påskeferien for mange. For vår familie er den i hvert fall det. Må si at jeg gleder meg ekstra mye til ferie i år. Det skal bli utrolig deilig å bare slappe av sammen med familien, få lange turer i solen (håper jeg), lage og spise masse god mat, lese bøker og kanskje spille et og annet spill. Men først altså den kommende uke. Jeg har lagt opp til en god, variert meny som, som vanlig inneholder både fugl, fisk, kjøtt og masse grønnsaker. På lørdag foreslår jeg en superlukseriøs skreirett. Skreisesongen er på hell, så får du ikke tak i skrei, går det fint an å bruke vanlig torskeloin, eller hvorfor ikke feire ferien litt ekstra med breiflabb.

 

Mandag
Indisk aubergine og potetcurry

Tirsdag
Hvit kyllingsuppe med ris

Onsdag
Salmapai med spinat og purre

Torsdag
Chili con carne og salat

Fredag2
Fredagspizza

Lørdag
Skrei med rødvinssaus og mandelpotetpuré

Søndag
Langtidsstekt lammebog med fløtegratingerte poteter og dampede grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.