Uken som kommer er siste innspurt før påskeferien for mange. For vår familie er den i hvert fall det. Må si at jeg gleder meg ekstra mye til ferie i år. Det skal bli utrolig deilig å bare slappe av sammen med familien, få lange turer i solen (håper jeg), lage og spise masse god mat, lese bøker og kanskje spille et og annet spill. Men først altså den kommende uke. Jeg har lagt opp til en god, variert meny som, som vanlig inneholder både fugl, fisk, kjøtt og masse grønnsaker. På lørdag foreslår jeg en superlukseriøs skreirett. Skreisesongen er på hell, så får du ikke tak i skrei, går det fint an å bruke vanlig torskeloin, eller hvorfor ikke feire ferien litt ekstra med breiflabb.
Mandag
Indisk aubergine og potetcurry
Tirsdag
Hvit kyllingsuppe med ris
Onsdag
Salmapai med spinat og purre
Torsdag
Chili con carne og salat
Fredag2
Fredagspizza
Lørdag
Skrei med rødvinssaus og mandelpotetpuré
Søndag
Langtidsstekt lammebog med fløtegratingerte poteter og dampede grønnsaker