Jippi – endelig er oppgraderingen ferdig!

av Cecilie
ny logo og farger

Ja, endelig har bloggen min blitt oppgradert til 2018-standard. Oppgraderingen har vært en stor jobb, men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og håper at du også vil like det. Nedenfor forteller jeg litt om hva som er nytt.

 

Nytt utseende

Det mest åpenbare er at bloggen har fått et nytt utseende. Det har faktisk være en nesten total make-over. Det er nesten ingen ting som er som det var før. Jeg har fått ny logo, nye farger og større og bedre kvalitet på bildene. Alt dette gjør at bloggen fremstår som mer moderne og delikat. Kanskje får du mer lyst til å prøve noen av oppskriftene også? Jeg synes i hvert fall at maten ser mer fristende ut nå med større og klarere bilder.

 

Ny funksjonalitet

Men minst like viktig er det at jeg har gjort flere grep for at bloggen skal bli mer brukervennlig. Jeg har tidligere fått tilbakemeldinger på at det var vanskelig å søke for å finne frem til enkeltoppskrifter. Dette tror jeg blir mye lettere nå. Søkefunksjonen har rett og slett blitt betraktelig bedre, og treffene blir presentert på en mer oversiktlig måte. Nå kommer alltid oppskriftene først opp og sammen med bilder tror jeg at dette vil bidra til at du raskere finner det du er på utkikk etter. Større bilder, tydelige kategorier og stikkord kan også være gode hjelpemidler for å finne frem til det du leter etter.

Oppskriftene er nå skrevet inn i et eget format med ingrediensliste, antall personer retten er beregnet for og punktvis fremgangsmåte. Alt dette tror jeg gjør at det blir lettere å lese oppskriftene. Jeg har også lagt til en printknapp på oppskriftene, slik at du kan skrive ut, eller lagre som en pdf de oppskriftene du ønsker å ta vare på.

Jeg har også lagt til delingsknapper til facebook, twitter, pinterest og google+, dersom du ønsker å dele en av innleggene mine.

 

Synes du noe mangler?

Jeg har vært i gjennom hver eneste oppskrift som ligger ute på bloggen nå. Men fordi det var mange hundre oppskrifter, er jeg ikke helt gjennom enda. Jeg har konsentrert meg om de nyeste oppskriftene, og de jeg vet at det er mange som bruker. Ingen oppskrifter er slettet, så skulle du oppdage at din favorittoppskrift ikke lengre er å finne, så gi meg et vink, så finner jeg den frem igjen.

I tiden fremover vil jeg også jobbe med å oppgradere gamle bilder. Målet er at alle oppskriftene skal ha store fine bilder, men fordi jeg kun lager mat som vi spiser, er det grenser for hvor fort denne oppgraderingen kan gå.

2 kommentarer

Jan Terje Svendsen 7. november 2017 - 21:09

Du har gjort en kjempe jobb med side.Den har blitt mega fin 😉 første post.

Reply
Cecilie 7. november 2017 - 21:37

Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre.

Reply

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.