Har du en kommentar til bloggen, lurer på noe, eller kanskje du vil foreslå et samarbeid. Bruk skjemaet nedenfor og send meg en melding, så svarer jeg så raskt jeg kan.
Hei Cecilie, I dag kom en snill nabo innom med fire små pir som han spurte om vi ville ha. Min mann er ikke spesielt glad i fisk så jeg googlet litt for å finne en oppskrift som lignet på noe jeg hadde i hodet. Jeg fant din og da jeg leste den slo minner fra barndommen inn. Vi fikk kjøpt sild dengangen like etter krigen og min mor laget ‘småsild’ ( du skjønner nå at jeg har bergensk tale)
Hun filliterte den og la to og to sammen – skinnsidene ut – og med persille inni. Disse ble smørstekt og servert i rømmesaus. Det var en delikatesse og akkurat det jeg tenkte på for mine fire små pir. Jeg følger din oppskrift siden jeg ikke har gjort, eller spist, dette på sikkert 60 år. Gammel dame er blitt to ganger veldig glad i dag og jeg gleder meg til middag! Nå får du en ny følger❣️ Ragnhild
2 kommentarer
Hei Cecilie, I dag kom en snill nabo innom med fire små pir som han spurte om vi ville ha. Min mann er ikke spesielt glad i fisk så jeg googlet litt for å finne en oppskrift som lignet på noe jeg hadde i hodet. Jeg fant din og da jeg leste den slo minner fra barndommen inn. Vi fikk kjøpt sild dengangen like etter krigen og min mor laget ‘småsild’ ( du skjønner nå at jeg har bergensk tale)
Hun filliterte den og la to og to sammen – skinnsidene ut – og med persille inni. Disse ble smørstekt og servert i rømmesaus. Det var en delikatesse og akkurat det jeg tenkte på for mine fire små pir. Jeg følger din oppskrift siden jeg ikke har gjort, eller spist, dette på sikkert 60 år. Gammel dame er blitt to ganger veldig glad i dag og jeg gleder meg til middag! Nå får du en ny følger❣️ Ragnhild
For en hyggelig historie! Det er så mye minner knyttet til mat. Jeg er glad du fant min oppskrift og blogg, og håper du fikk en god middag.
Cecilie