Salciccia med paprika

av Cecilie

Pølser til middag er alltid populært. I dag serverer jeg en variant proppfull av gode smaker. Pølsene er av typen salciccia, som er en rå italiensk pølse krydret med blant annet fennikel. Sammen med pølsene har jeg laget en lun, litt skarp paprikasalat. De søte paprikaene med den syrlige eddiken passer utrolig godt til pølsene. Denne retten bringer virkelig tankene tilbake til sommer og Middelhavet. åhh, så herlig.

Salciccia med paprika

Skriv ut
Antall personer: 4
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

  • 3 rød paprikaer
  • 2 gule paprikaer
  • 2 løk
  • 2 ss olje til steking
  • 3 ss rødvinseddik
  • salt og pepper
  • 2 salciccia (ca. 600 gr)

Fremgangsmåte

  • Skjær paprika og løk i strimler. Varm opp oljen i en stekepanne og surr grønnsakene til de blir mye og faller sammen.
  • Tilsett da eddiken og smak til med salt og pepper og la det surre et par minutter til.
  • Legg over i et ildfast fat og hold varmt. Stek pølsene etter anvisning på pakken. Server med poteter, for eksempel knuste poteter.

 

 

 

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.