Nei takk, REMA

Kylling med vann er ikke et godt kjøp det er DÅRLIG MAT. Jeg synes det er ordentlig trist at noen også her i Norge begynner med det tullet med å sprøyte vann og salt inn i kyllingen. Alle som har forsøkt seg på svenske kyllingbryst vet at de svetter så det hagler i stekepannen og man ender opp med å koke de stakkers brystene i stedet for å steke dem. Dette er ikke å gjøre produktet bedre, det er å gjøre det dårligere. Jeg forstår jo at dere gjør det for å tjene mer penger. Men er det virkelig nødvendig?  Tjener dere ikke nok penger?

Jeg ser av artiklene i aviser og på nettet at dere i hvert fall vil merke produktet skikkelig slik at jeg ikke tar feil i vanvare dersom jeg skal kjøpe kylling på REMA. Men det frister ikke så mye – tror heller jeg vil ha kylling litt sjeldnere og heller kjøpe kylling fra Holte eller Stange gård.

Dessuten, hva blir det neste dere sprøyter inn i kyllingene?

One Response to “Nei takk, REMA”

  1. Myfoodpassion Says:

    Kunne ikke være mer enig! Disse produktene havner definitivt ikke i min handlekurv.

Leave a Reply


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.