Hva skal vi ha til middag – ukemeny 51/2014

Dampet-lyr-med-rotgrønnsaker

Da er det siste hele uke før julaften. Det er denne uken de siste gavene skal kjøpes og pakkes inn. Den siste maten skal lages, det siste godterier skal produseres og det siste av mye annet skal gjøres også. Da er det greit med noen middager som ikke tar for lang tid å lage, eller som stort sett lager seg selv. Denne førjulstiden er også tid for selskapelighet. Mange får også tid til å har store lag i denne ellers så hektiske førjulstiden. Det skal vi også, så på lørdag fyller vi huset med gode venner og pinnekjøttlukt.  Etter dette er det juleferie og forhåpentligvis er det meste i boks da, så det kan bli litt lavere skuldre de siste dagene.

Uansett hvor du er i dine juleforberedelser ønsker jeg deg en fortsatt god adventstid. Nedenfor finner du forslag til sju middager til fest og hverdag. Vel bekomme.

 

Mandag
Soppsuppe og brød

Tirsdag
Medistergryte med vårløk, brokkoli og soya

Onsdag
Dampet lyr med bakte rotgrønnsaker

Torsdag
Spagetti alla puttanesca

Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost

Lørdag
Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter
Hvit sjokolademousse med mascarpone

Søndag
Fersk kjøttsuppe

 

Les også menyen

forrige uke
for ett år siden
for to år siden
for tre år siden

Leave a Reply


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.