Hva skal vi ha til middag – ukemeny 5/2017

av Cecilie

God søndag! En ny uke står for døren, og februar banker på døren. Skreien har kommet og dagene er lengre. Mye å glede seg over med andre ord. Som vanlig har jeg forslag til 7 middager som til sammen gir stor variasjon med mye grønnsaker, forskjellig kjøtt og fisk og fugl. Kan jeg inspirere deg til å prøve noe nytt på kjøkkenet blir jeg kjempeglad. Ha en strålende uke, og vel bekomme!

 

Mandag
Stekt blomkål med kapers, salvie og smør og tomatsalat

Tirsdag
Laks med urter og grønnsaker i pakke og kokte poteter

Onsdag
Pasta Norma og kokt brokkoli

Torsdag
Kjøttfylte paprikaer og grønn salat

Fredag
Fajitas med kylling

Lørdag
Skrei og gulrot sous vide

Søndag
Skinkestek med surkål og poteter

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.