Hva skal vi ha til middag – ukemeny 46/2017

av Cecilie
Kylling i sursøt saus

En ukemeny øker sjansene for at man får et godt og variert kosthold. Ved å planlegge flere middager på en gang er det lettere å få lagt inn en fiskemiddag eller to og så var det den kjøttfrie dagen, da. Den er jo lett å glemme den og heller ty til noe enkelt når man står på butikken fem på halv sulten. Med en plan derimot blir det enklere å få til. Prøv da vel. Nedenfor har jeg satt sammen en middagsmeny for uken som kommer, og som vanlig består den av både kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. La deg ispirere til å lage en eller flere av disse middagene, eller planlegg og kjøp inn til noen av dine egne favoritter. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Dobbeltbakte poteter og vintersalat

Tirsdag
Miso soba nudelsuppe med reker

Onsdag
Kylling i sursøt saus og ris

Torsdag
Shepard’s pie og grønn salat

Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost og grønn salat

Lørdag
Fløtegratinerte jordskokker med lam

Søndag
Fiskegrateng
med kokte poteter og revne gulrøtter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.