Hva skal vi ha til middag – ukemeny 31/2017

av Cecilie

For noen er sommerferien over nå og det er på tide å gå tilbake til jobb nå. Andre har fortsatt noen feriedager igjen, og forhåpentligvis har vi alle fortsatt mange sommerdager foran oss. Nedenfor har jeg satt sammen en lett og sommerlig middagsmeny som jeg håper kan friste og inspirere til å lage noen gode middager i uken som kommer – uansett om det er ferie eller jobb som står på programmet.  Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Blomkålsuppe med karri

Tirsdag
Posjert kylling med estragonsaus,
aspargesbønner og nypoteter

Onsdag
Dampede blåskjell og grønn salat

Torsdag
Gratinert pasta bolognese og blandet salat

Fredag
Pizza capricciosa og ruccolasalat

Lørdag
Spagetti vongole

Søndag
Spareribs, coleslaw og bakte poteter

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.