Hva skal vi ha til middag – ukemeny 23/2017

av Cecilie

Jeg gikk en tur i dag i regnet, og du verden så grønt det er ute nå. Alt strutter av klorofyll for tiden. Grønnere blir det rett og slett ikke. Jeg synes det er en herlig vitamininnsprøytning å gå en tur i skogen og ta inn alle de ulike grønne nyansene – fra irrgrønt, til mattgrønn og dyp grønn. Jeg har til og med hørt at det å se grønt i naturen senker kolesterolet i blodet. Om det er sant vet jeg ikke, men skadelig er det i hvert fall neppe med en tur ut i naturen.

Nedenfor finner du min første menyplan i sommer. Vel bekomme!

Mandag
Dobbeltbakte poteter og blandet salat

Tirsdag
Ceviche av laks, ris og

Onsdag
Svinespyd med mynte og tabbouleh

Torsdag
Urtebakt torsk med tomater med poteter og salat

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Kjøttfylte cannelloni med parmesandyne og tomatsalat

Søndag
Stekt makrell, nypoteter, rømme og agurksalat

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.