Hva skal vi ha til middag – ukemeny 18/2018

av Cecilie

Det er ikke til å tro at april nesten er over og at mai står for døren. Men det er sant. Jeg kan tydelig se det når jeg ser ut av vinduet og ser at det begynner å bli grønt hører fuglene synge og merker dagene blir stadig lengre. Været er fortsatt veldig ustabilt, og dermed blir det mye ut og inn, og vanskelig å planlegge noe grilling/utespising. Ja da, jeg vet jo at det går helt fint å grille ut og spise inne, men det blir jo ikke helt det samme. Jeg tar allikevel sjansen og planlegger grilling til helgen. Da er det i hvert fall meldt skikkelig varmt. Det er i hvert fall lov å håpe…

 

Mandag
Vårsalat og focaccia

Tirsdag
Gratinert pasta bolognese og grønn salat

Onsdag
Fisketaco

Torsdag
Kyllinglår med urter

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat

Lørdag
Skate med brunet smør og aspargesbønner

Søndag
Spareribs, nykålsalat med sesamfrø og ovnsbakte poteter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.