Hva skal vi ha til middag – ukemeny 16/2017

av Cecilie

Vel overstått påske. Etter ti herlige feriedager, er det på tide å forberede seg på hverdagen igjen, og med hverdager kommer også det alltid aktuelle spørsmålet; Hva skal vi ha til middag? Nedenfor finner du seks middagsforslag, som skal kunne få deg gjennom den første uken.

I morgen (tirsdag) foreslår jeg å lage pitabrød som kan fylles med lammerester, grønnsaker og en deilig rømmedressing. Har du ikke rester av lam fra påskeaften, går det fint å bruke stekt kjøttdeig, eller andre kjøttrester i stedet. Alt har en tendens til å bli godt når det puttes i pitabrød og får følge av grønnsaker og rikelig med dressing. Ha en strålende uke, og vel be

 

Tirsdag
Pitabrød med lammerester, grønnsaker og rømmedressing

Onsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller

Torsdag
Indisk kyllingcurry

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Andebryst med appelsinsaus

Søndag
Moussaka og tomatsalat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.