Hva skal vi ha til middag – ukemeny 16/2017

moussaka

Vel overstått påske. Etter ti herlige feriedager, er det på tide å forberede seg på hverdagen igjen, og med hverdager kommer også det alltid aktuelle spørsmålet; Hva skal vi ha til middag? Nedenfor finner du seks middagsforslag, som skal kunne få deg gjennom den første uken.  

I morgen (tirsdag) foreslår jeg å lage pitabrød som kan fylles med lammerester, grønnsaker og en deilig rømmedressing. Har du ikke rester av lam fra påskeaften, går det fint å bruke stekt kjøttdeig, eller andre kjøttrester i stedet. Alt har en tendens til å bli godt når det puttes i pitabrød og får følge av grønnsaker og rikelig med dressing. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Tirsdag
Pitabrød med lammerester, grønnsaker og rømmedressing

Onsdag
Asiatisk nudelsuppe med kjøttboller

Torsdag
Indisk kyllingcurry

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Andebryst med appelsinsaus

Søndag
Moussaka og tomatsalat

 

Liker du dette, kan du følge meg på facebook og instagram, så får du oppdatering så snart det skjer noe på bloggen, eller det er noe annet jeg ønsker å dele.

Leave a Reply


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.