Hva skal vi ha til middag – uke 50

Det begynner å nærme seg jul, og jeg begynner å føle litt førjulstress. Julestemning er det ikke snakk om ennå, men jeg ser oppgavene som begynner å hope seg opp foran meg. Så i uken som kommer er det linet opp med sølvpuss, kakebaking, karamellkoking og mere til innmellom skoleavslutning, avslutning på turn og litt julegavehandling. Alt er hyggelige ting, men som vanlig skulle jeg ønske at jeg hadde klart å fordele tingene litt bedre utover. Men mat må man ha, og da er det greit med noe som ikke tar så lang tid å lage, eller enda bedre – noe som allerede er laget ferdig. Slik som ertesuppen jeg lagde på søndag som også blir middag på tirsdag. 

 

Lørdag
Krydret andebryst med plommer og råstekte poteter

Søndag
God gammeldags gul ertesuppe

Mandag
Søtpotet og purresuppe

Tirsdag
Gul ertesuppe

Onsdag
Lettsaltet torsk med bacon og olivensmør og kokte poteter og gulrøtter

Torsdag
Gode pølser med potetstappe og kokte grønnsaker

Fredag
Pizza

 

Leave a Reply


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.