Hva skal vi ha til middag – uke 18

Endelig har vi hatt noen litt varme dager etter en generelt råkald april. Nå står mai for døren og med en smule varme begynner det å friste med sommermat. På tirsdag er det 1. mai, og da blir det spekemat med potetsalat her i gården. Dette er en skikkelig klassiker på mange festbord rundt om i landet og i mai er anledningene mange, og de første skikkelige vårdagene er definitivt verdt en feiring.

Utover det er det hektiske dager, for små korpsbarn som skal øve seg til den store dagen. Da er det greit med rask mat som i tillegg er populær, og spagetti, stekt kylling og laks er grei mat.

 

Mandag
Spagetti carbonara og salat

Tirsdag
Spekemat og klassisk potetsalat

Onsdag
Kokt laks med smørsaus smørdampet nykål, stekt vårløk og kokte poteter

Torsdag
Kylling med sitron, honning og timian

Fredag
Pizza

Leave a Reply


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.