Hva skal vi ha til middag i påsken

av Cecilie
spagetti med røkelaks

Jippi, for noen av oss begynner påskeferien nå, mens andre må vente noen dager til. Ferie eller ikke, en ting er i hvert fall sikkert. Ting begynner å roe seg ned. De fleste fritidsaktiviteter tar fri neste uke, og mange reiser bort så pulsen i byen synker betraktelig for de som blir igjen. Nedenfor finner du en ukemeny som inneholder litt av hvert. Den mest klassiske påskemiddagen, er vel et helstekt lammelår. Er man mange rundt bordet passer jo det fint, men om man ikke er så mange kan et helt lammelår bli litt i meste laget. Da kan du jo kjøpe noen skiver lammelår og lage en deilig gryte med lam og rotgrønnsaker i stedet. Oppskrift finner du i lenken nedenfor. Og så ønsker jeg deg en riktig god påske, om den nå er i byen, på fjellet, ved sjøen eller i utlandet. For de aller fleste av oss skal det smake godt med noen feriedager nå.

 

Mandag
Melanzane alla parmigiana og grønn salat

Tirsdag
Friterte torsketunger med ertepuré

Onsdag
Kyllingwok med bønner og sopp

Skjærtorsdag
Schnitzel med sitronsaus

Langfredag
Kyllinglår med urter, stekte småpoteter og grønn salat 

Påskeaften
Lammegryte med rotgrønnsaker
Mørk sjokolademousse
med appelsin

1. påskedag
Spagetti med røkelaks 
og grønn salat

2. påskedag
Byggrynsalat med lam og urter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.